gototop
Srpski latinicaSrpski ćirilicaMagyar
 • Vozni park JKP-a bogatiji za novi autosmećar

  http://www.jkptemerin.com/sr/vesti/cistoca/1733-2017-07-28-09-13-14.html

 • Западно гробље у Темерину

  15.10.2012.године

 • Vozni park JKP-a bogatiji za novi autosmećar
 • Организовано одношење смећа из домаћинства
 • Пражњење контејнера од 5 m3
 • Пијаца у Темерину

  Четвртак, 12.04.2013.године

 • Темерински вашар

  31.03.2013.године

 • Vozni park JKP-a bogatiji za novi autosmeća
 • Гробље у Старом Ђурђеву
 • Капела на гробљу у Старом Ђурђеву

  01.11.2016.

 • Топлана
 • Организовано кошење у центру
 • Депонија

  24.04.2013.године

 • Фијакеријада

Gyorslinkek

kovess minket facebook on 3
szemetszallitas
temetesek
mezoori-szolgalat
vizellatas
menetrend
temerini-medence
sportcsarnok
48-as-rendszer
Ön elégedett-e weboldalunk kinézetével, illetve funkcióival?
 

A közművállalat szolgálatai az ünnepek alatt az alábbi beosztás szerint dolgoznak:

- A közművállalat szemétszállítással megbízott szolgálata 2018. február 15-én és 16-án, csütörtökön és pénteken, a megszokott időben szállítja el a háztartási szemetet.

- A közművállalat pénztára 2018. február 15-én és 16-án zárva tart, ellenben szombaton, február 17-én dolgozni fog.

- Piaci napijegyet csak 2018. február 15-én fizettetnek.

- Parkolási díjat a pénzbeszedők 2018. február 15-én és 16-án nem fizettetnek.

 

{ 18.02.14.}
Kategorija: О nama
 

Február 16-án kezdődik a vízmérők állásásnak leolvasása, elszámolása és a februári vízfogyasztás megfizettetése. A vízóra leolvasása, vagyis a tényleges vízfogyasztás megállapítása az egyetlen módja a pontos megfizettetésének. Ezért kérjük a polgárokat, hogy tegyék lehetővé a vízórákhoz való hozzáférést. Ha, valami miatt nem tehetik meg, akkor a vízóra állását jelentsék telefonon, a 843-666-os telefonszámon, villámpostán vagy személyesen. Közvállalatunk honlapjának címoldalán található formátum - VÍZMÉRŐÁLLÁS BEJELENTÉSE- kitöltésével is elküldhetők az adatok.

{ 18.02.14.}
 

A kommunális közvállalat szakszolgálata hétfőn megkezdi a januári számlák kézbesítését és a kommunális szolgáltatások megfizettetését. Elkerülhető a sorban állás a postán, a közvállalatban vagy a bankban, ha a fogyasztóink tartozásukat számlakézbesítéskor a közvállalat munkásának fizetik ki. Emlékeztetjük polgárainkat, hogy ha rendszeresen és a feltüntetett határidőn belül rendezik tartozásaikat, akkor számlájukat az összeg 5%-ával csökkentjük.

{ 18.02.05.}
Kategorija: О nama
 

Az községi önkormányzatnak köszönhetően a közvállalat igencsak elavult gépparkja egy korszerű szemétszállító járművel gazdagodott. A DAF LF 260- ATRIK típusú, 16 m³ űrtartalmú szemétszállítóra már nagy szüksége volt a szolgálatnak, hiszen a meglevő járművek már megették kenyerük javát. Az autó üzembe helyezése augusztus második felére várható.

 

 

 

 

{ 17.07.28.}
Kategorija: Čistoća
 

 Többnapos kitartó munkájának köszönhetően melyben részt vettek a tűzoltók és a kommunális közvállalat munkásai, sikerült eloltani a szemétlerakón a tüzet, azaz újra üzembe helyezni a hulladéklerakót. Időközben megtörtént a szemétlerakó peremének a magosítása, valamint az utak rendbetétele is.

 

A tűz következtében keletkezett kár meglehetősen nagy. Az elégett műanyag csöveket, melyek a földből kitörő gázok elvezetését szolgálta, mielőbb pótolni kell, hiszen újabb tűzeset során a robbanásveszély is fennállhat.

 

Megkérjük polgártársainkat, hogy a szemétlerakást megelőzően tartsák tiszteletben a kommunális közvállalat helyszínen levő munkásának az utasítását.

 

{ 17.07.20.}
Kategorija: Čistoća
 
1. oldal / 2