gototop
Srpski latinicaSrpski ćirilicaMagyar

Брзи линкови

pratite nas na facebook u 3
jkp_temerin_plan_odnosenja_smeca
jkp_temerin_raspored_sahrana
Informacije o obustavi isporuke vode
jkp_temerin_red_voznje
jkp_temerin_temerinski_bazen
jkp_temerin_sportska_hala
jkp_temerin_sistem48
Да ли сте задовољни изгледом и функионалностима нашег сајта?
 
Паркинг сервис
У ТОКУ ИЗДАВАЊЕ ПАРКИНГ КАРТИ ЗА ОСОБЕ СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

Издавање паркинг карти за ообе са инвалидитетом за 2016. годину је у току. Особе које испуњавају услов за добијање наведене паркинг карте треба да попуњен Захтев са приложеном документацојом наведеном у истом доставе у Правну Службу ЈКП-а ( Управна зграда, Tемерин, Кошут Лајоша 31/1 ). Захтев за добијање паркинг карте за особе са инвалидитетом можете преузети кликом на

.

 
IZMENA REŽIMA NAPLATE PARKING PROSTORA NA PIJAČNOM TRGU

Na parking prostoru koji se nalazi na pijačnom trgu (naspram pijačnih tezgi) došlo je do izmene režima naplate, odnosno i na tom prostoru se naplaćuje parkiranje motornih vozila i četvrtkom. Ova izmena bazira se na Odluci o javnim parkiralištima koju je donela Skupština opštine Temerin (Sl. list 9/2009).

 
BEZ PLAĆANJA PARKINGA 1, 2. I 7. JANUARA 2015.GODINE

Služba Parking servisa JKP -a neće naplaćivati naknadu za korišćenje parking prostora za vreme praznika i to 1, 2. i 7. janura 2015.godine.

 
PARKING SERVIS - VREME NAPLATE PARKINGA

Paking servis JKP-a korišćenje parking prostora naplaćuje na uređenim i saobraćajnom signalizacijom ( horizontalnom i vertikalnom ) obeležinim parking prostorima po ceni za CRVENU ZONU i to 30,00 dinara za jedan sat korišćenja parkinga i 120,00 dinara za korišćenje parkinga tokom celog dana . Parkiranje vozila se naplaćuje radnim danima od 7 do 20 časova i subotom od 7 do 13 časova. Parking prostor na pijačnom trgu u ulici Petefi Šandora, od ugla ulice Prvomajske do ugla ulice Nikole Pašića, se izuzetno četvrtkom naplaćuje samo od 13 do 20 časova.  Nedeljom se parkiranje vozila ne naplaćuje ni na jednoj lokaciji određenoj za parkiranje vozila.

 
NOVO IZ PARKING SERVISA JKP-A - POVLAŠĆENA STANARSKA PARKING KARTICA

Povlašćena stanarska parking kartica namenjena je građanima koji stanuju u ulici u kojoj  "Parking servis " JKP - a  naplaćuje parking. Dokaz o prebivalištu je lična karta , a Povlašćena stanarska  parking kartica  se odnosi na vozilo koje je u vlasništvu pomenutih građana , a dokazuje se saobraćajnom dozvolom. Povlašćena stanarska parking kartica na godišnjem nivou košta 2.400,00 dinara ....

Parkiralište koje se može na osnovu Povlašćene stanarske  parking kartice koristiti je ono koje je najbliže mestu prebivališta ,a utvrđuje se Ugovorom koji građani sklapaju sa JKP  Temerin" Temerin. Od dokumenta za sklapanje Ugovora potrebna je lična karta i saobraćajna dozvola , a  Ugovor se može sklopiti u Službi komercijale JKP-a svakog radnog dana od 8 do 13 časova . Povlašćena stanarska parking kartica se može preuzeti svakog radnog dana i subotom od 8 do 13 časova na blagajni JKP-a ( Temerin, ul. Košut Lajoša 31/1), a plaćanje je  gotovinom , platnom karticom ili  čekovima građana. 

 
Страна 1 од 3