gototop
Srpski latinicaSrpski ćirilicaMagyar

Brzi linkovi

pratite nas na facebook u 3
jkp_temerin_plan_odnosenja_smeca
jkp_temerin_raspored_sahrana
Informacije o obustavi isporuke vode
jkp_temerin_red_voznje
jkp_temerin_temerinski_bazen
jkp_temerin_sportska_hala
jkp_temerin_sistem48
Da li ste zadovoljni izgledom i funkcionalnostima našeg sajta?
 

Служба водовода ЈКП-а ће у среду, 16.01.2019.године радити на санирању хаварије  на водоводној мрежи  у Темерину, угао улица  ЈНА и Пап Павла . За време извођења радова воде неће бити у околном делу насеља .

{ 15.01.19}
 

70. седница Надзорног одбора ЈКП "Темерин" Темерин ће се одржати  у  среду, 16.01.2019.године у Управној згради ЈКП-а са почетком  у 10.00 часова. Позив за ову седницу можете преузети кликом на .

{ 14.01.19}
Kategorija: О nama
 

Служба водовода ЈКП-а ће у среду, 09.01.2019.године радити на санирању хаварије  на водоводној мрежи  у Темерину, ул. Гусман Јожефа , испред броја 19. За време извођења радова воде неће бити у околном делу насеља .

{ 09.01.19}
 

Подела и наплата децембарских   рачуна за основне комуналне услуге је у току. На грађане апелујемо да рачуне плаћају инкасантима код својих кућа, а наравно, плаћањем у року назначеном на рачуну остваре и попуст од 5% на износ задужења који ће бити исказан на следећем рачуну.

{ 09.01.19}
Kategorija: О nama
 

Снежне падавине као  упозорење да је зима стигла , не само календарски ,  намећу и  обавезу  ЈКП " Темерин " Темерин  да  у зависности од висине снежног покривача  активира Зимску службу . Да би иста у потпуности могла да одговори задацима побројаним у  Програму рада Зимске службе за зиму 2018/19 ,а што значи омогући несметано и безбедно функционисање саобраћаја и задовољавања потреба грађана за приступом радним местима , јавним установама ( школама, вртићима, Домовима здравља, поштама.....) , као и функционисање саобраћаја у споредним улицама , аутобуским стајалиштима и паркинг просторима , неопходно је да грађани обаве свој део обавеза у зимским условима , а то су :

- чишћење снега и леда испред породичних стамбених зграда ,

- чишћење снега и леда испред стамбених зграда колективног становања,

- чишћење приступа за возила ЈКП-а ради пражњења контејнера и одвожења отпадних вода у стамбеним зградама колективног становања,

- уклањање леденица са кровова , поготово са уличне стране објеката ,

- чишћење снега и леда испред пословних просторија и уклањања леденица са кровова истих ,

- уклањање путничких и осталих возила са улица ради несметаног приступа механизацији Зимске службе.

{ 15.12.18}
Kategorija: Zimska služba
 
Strana 1 od 4