gototop
Srpski latinicaSrpski ćirilicaMagyar

Brzi linkovi

pratite nas na facebook u 3
jkp_temerin_plan_odnosenja_smeca
jkp_temerin_raspored_sahrana
Informacije o obustavi isporuke vode
jkp_temerin_red_voznje
jkp_temerin_temerinski_bazen
jkp_temerin_sportska_hala
jkp_temerin_sistem48
Da li ste zadovoljni izgledom i funkcionalnostima našeg sajta?
 

За  време наступајућег празника , Дана државности , Службе ЈКП-а ће радити у следећем режиму :

- Служба чистоће ЈКП-а ће кућно смеће сакупљати и одвозити и у четвртак и у петак ( 15. и 16. фебруара ) по устаљеном распореду , 

- Благајна ЈКП-а неће радити у четвртак и  петак ( 15. и 16. фебруара ),а у суботу,  17. фебруара благајна ради

- Наплата пијачних такси ће се вршити 15. фебруара 2018. године,

- Наплата паркинга се неће вршити 15. и 16 . фебрура 2018.године

Све остале Службе ће основне комуналне делатности ( производња и дистрибуција воде, грејање , чистоћа....)  обављати редовно у режиму дежурства.

{ 14.02.18}
Kategorija: О nama
 

Инкасантска Служба ЈКП-а ће почети у петак,16.02.2018. године, очитавање водомера за обрачун и наплату фебруарске  потрошње воде. Молимо грађане, кориснике услуга нашег Предузећа, да инкасантима омогуће приступ водомерима, а у ситуацији да то нису у могућности сами очитају водомер и стање доставе на већ уобичајене начине: попуне и у Управну зграду ЈКП-а доставе образац обавештења које им инкасанти оставе, стање јаве на телефон ЈКП-а 021/843-666 или попуне формат ПРИЈАВА СТАЊА ВОДОМЕРА на насловној страни сајта.

{ 14.02.18}
 

Подела и наплата јануарских рачуна за основне комуналне услуге вршиће се од понедељка, 05.02.2018. године. На грађане апелујемо да рачуне плаћају инкасантима код својих кућа, а наравно, плаћањем у року назначеном на рачуну остваре и попуст од 5% на износ задужења који ће бити исказан на следећем рачуну.

{ 05.02.18}
Kategorija: О nama
 

Више година присутна, а веома често потврђивана потреба за камионом-смећаром коначно је добила епилог. Средствима локалне самоуправе Општине Темерин возни парк ЈКП-а обогаћен је за нов аутосмећар  марке  DAF LF 260 ,  надградња ATRIK, запремине 16 м3. Ово модерно специјализовано возило за сакупљање и одвожење кућног смећа ће грађани  наше општине моћи да у функцији виде у другој половини августа месеца кад се спроведу неопходне административне процедуре ( пренос у власништво ЈКП-а, регистрација....).

 

{ 28.07.17}
Kategorija: Čistoća
 

После вишедневних активности бројних служби ( ватрогасних, служби ЈКП-а ....) пожар на депонији чврстог комуналног отпада је угашен.  Насипање земљом платоа на врху депоније за одлагање отпада као и уређењем оштећених приступних путева депонија је враћена у фунционално стање.  Служба чистоће ЈКП-а несметано одлаже отпад на депонији, а и грађани који из својих домаћинстава доносе отпад могу да га по упутствима радника задужених за одржавање  реда на депонији,   несметано одлажу. Штета настала пожаром је велика, а радови на отклањању оштећења, пре свега на постављању изгорелих цеви за одвођење депонијског гаса који је потенцијална опасност од нових пожара и експлозија на депонији, се настављају упоредо са редовним активностима на депонији.

{ 20.07.17}
Kategorija: Čistoća
 
Strana 1 od 2