gototop
Srpski latinicaSrpski ćirilicaMagyar

Брзи линкови

pratite nas na facebook u 3
jkp_temerin_plan_odnosenja_smeca
jkp_temerin_raspored_sahrana
Informacije o obustavi isporuke vode
jkp_temerin_red_voznje
jkp_temerin_temerinski_bazen
jkp_temerin_sportska_hala
jkp_temerin_sistem48
Да ли сте задовољни изгледом и функионалностима нашег сајта?
 
О нама
ПОДЕЛА И НАПЛАТА АВГУСТОВСКИХ РАЧУНА ОД ПОНЕДЕЉКА, 04.09.2017. ГОДИНЕ

Подела и наплата августовских рачуна за основне комуналне услуге  вршиће се од среде, 04.09.2017.године. На грађане апелујемо да рачуне плаћају инкасантима код својих кућа, а наравно, плаћањем у року назначеном на рачуну остваре и попуст од 5% на износ задужења који ће бити исказан на следећем рачуну.

Kategorija: О нама
 
ПОДЕЛА И НАПЛАТА ЈУЛСКИХ РАЧУНА ОД СРЕДЕ , 02.08.2017. ГОДИНЕ

Подела и наплата јулских рачуна за основне комуналне услуге  вршиће се од среде, 02.08.2017.године. На грађане апелујемо да рачуне плаћају инкасантима код својих кућа, а наравно, плаћањем у року назначеном на рачуну остваре и попуст од 5% на износ задужења који ће бити исказан на следећем рачуну.

Kategorija: О нама
 
48. СЕДНИЦА НАДЗОРНОГ ОДБОРА ЈКП "ТЕМЕРИН" ТЕМЕРИН - ПЕТАК, 28.07.2017.ГОДИНЕ

48. седница Надзорног одбора ЈКП "Темерин" Темерин ће се одржати  у петак, 28.07.2017.године у Управној згради ЈКП-а са почетком  у 12 часова. Позив за седницу Надзорног одбора можете преузети кликом на .

Kategorija: О нама
 
ОД ПОНЕДЕЉКА, 24.07.2017.ГОДИНЕ ПОЧИЊЕ АКЦИЈА ИСКЉУЧЕЊА НЕРЕДОВНИХ ПЛАТИША СА ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ

Служба наплате ЈКП-а ће од понедељка, 24.07.2017.године почети са искључењем са водоводне мреже нередовних платиша. Овом акцијом ће бити обухваћи они корисници основних комуналних услуга ( вода, смеће, одржавање гробља) који се и поред значајног дуга нису одазвали на бројне позиве да дуг измире у целости, да склопе Уговор о репрограму и  дуг плаћају у ратама или да на било који начин покажу добру вољу за превазилажење овог проблема који у великој мери угрожава ликвидност Предузећа , а тиме и могућност за квалитетно и благовремено пружање услуга и оним грађанима који своје обавезе измирују благовремено.

Kategorija: О нама
 
ПОДЕЛА И НАПЛАТА ЈУНСКИХ РАЧУНА ОД СРЕДЕ , 05.07.2017. ГОДИНЕ

Подела и наплата јунских рачуна за основне комуналне услуге  вршиће се од среде, 05.07.2017.године. На грађане апелујемо да рачуне плаћају инкасантима код својих кућа, а наравно, плаћањем у року назначеном на рачуну остваре и попуст од 5% на износ задужења који ће бити исказан на следећем рачуну.

Kategorija: О нама
 
Страна 1 од 29